tirsdag 14. september 2010

Barseltreff!

Johan har funne ut at det å sove bort dagen e nokka tull, så han velge som vanligvis å starte dagen mellom 05.30 og 06.30. I dag drøyde klokka te 06.10... Ikke lett å sove lenge når man e så tett i nesen og brystet, prinsen e nok ikkje helt i form. Uansett e det positive med å starte dagen tidlig at man har nybakte brød før kl har passert 10:)

Formiddagen gikk bort te barseltreff! Hadde Una og Thale, Lotte og Ola, og Hege og Edvard på lunsj:) Det blei servert nybakte brød og ett urtebrød som ho mamma har eksperimentert sæ på:) veldig godt! Desserten va muffins.. I mi forvirring/ammetåke glemte æ å ha smør i dem, det blei ståanes i mikroen, men i følge Una så va dem spisanes uansett. Ho gudmor Elin kom innom for kaffe på slutten, va jo tross alt hele 2 daga sia sist ho hadde sett prinsen:)

Ola  
Edvard 
Johan  
Thale  
Sjokolade muffinfs med rosa topping:) 

 I og med at prinsen har funne ut at det å sove på ettermiddagen e uaktuelt, tok vi oss en trilletur sånn at pappen kunne lade opp te dagens CL-kamp. Fikk oss en deilig times tur rundt i område, hele turen gikk til å prate me ho gudmor Britt på telefonen:) Prinsen fikk sæ 45 minutt på øyet, og va derfor strålanes humør da vi kom hjem:)

Fantastiske farga i Tromsø i kveld:)

2 kommentarer:

 1. Så fine bilder det ble! :) Og du er flink å skrive!
  Må forresten gjentas! ;)
  Jeg tenker på å ha barseltreff neste uke hvis du har lyst å komme! :)
  Også har jeg lyst på det bildet du har tatt av Edvard, synes det er så fint :) Så håper jeg kan få et eksemplar ;)

  SvarSlett
 2. Kor bra! Vi kommer gjerne! Sende dæ bilde via epost:) Å takk for kommentar:)

  SvarSlett