onsdag 29. september 2010

Dobbeltrening!

I går va en veldig tung, men inspireranes dag! Hadde 2 treninge! På formiddagen va æ og Johan på babypuls på Exolo. Kan ikkje akkurat si at han va strålanes fornøyd, men han holdt no ut hele timen! Han va stakkars så sliten at han sovna nesten før æ la han i vogna etter dusjinga:) Fikk surra rundt i byen etter timen mens han sov, så henta derfor kunsten våres! Fikk gavekort på kunst i bryllupsgave, så har funne en kunstner som æ bare falt for helt!! www.bjorg.info Sjekk ut bildan hennes!
Her e i alle fall våres:) 
I avvente på at Peter sku blir ferdig på kurs på tannbygget, dro vi te ho gudmor Elin! Prinsen va ikkje helt i topphumør da heller fordi han va så trøtt, men nekta å sove!! Så da måtte ho Elin drege fram sangstemmen:)
Johan blei levert på Kvaløya sånn at æ og Peter kom oss på sykkel intervall! Helt syk trening! Va i alle fall kanonsliten i går! Heldig for mæ va bare prinsen oppe for å spise 2 ganga i natt, så æ fikk sove mæ litt ovenpå! No vente snart musikkskolen:)

1 kommentar:

  1. Nja, vet ikke om æ va helt klar for lansering av mitt store sangtalent helt enda..men va vel kanskje på tide å dele det med resten av verden, ,man kan jo ikke gå å holde en sånn stemme for sæ sjøl:-p hohohoho....

    SvarSlett