søndag 26. september 2010

Roadtrip te Finnsnes!

Fredagen va det duka for den lenge planlagte roadtrippen te Finnsnes i lag med Elin og Karoline:) Johan har jo fått ny bilstol, så han sov faktisk hele veien (nokka som va veldig sjeldent me den gamle bilstolen) Æ hadde til og med laga egen termokopp te Elin me kaffe!
Elin og Karoline hos besteforeldran te Elin  
Karoline og oldefaren

Natalie (Kine si datter)

Mæ og prinsen

Astrid (Elins bestemor) og Johan

I og med at Elin sin familie bor tett i tett på Aspelund va jo bestemora og bestefaren nesten vegg i vegg, så der borte fikk vi servert vafla og kaffe:) Fikk også hilsa på ett par av søskenbarna te Elin. I samme innkjørsel te huset der Elin vokste opp finner vi huset til den eldstre søstra, onkelen sitt hus, foreldran sitt hus og besteforeldra sitt:) Skikkelig storfamilie:) 

Måtte jo ta oss en tur på senteret for en liten lunsj me ho Aid (mammaen te Elin). Johan blei rimelig sliten i løpet av kafe turen så han va ikkje klar for nokka shoppingrunde etterpå.. Kine (Elin si nest minste lillesøster) og hennes datter Natalie va me en tur, så når prinsen hadde fått nok tok Kine han me sæ sånn at æ fikk shoppa litt:p Dem hadde faktisk egen Name-it butikk på senteret! Bare elske de klærn!!

Prinsen måtte jo få sæ ett prinseantrekk:)

Karoline og Natalie
Før vi snudde nesa hjemover måtte vi prøve Aid sin rokkering med vekte. Har funne ut at vi ska kjøpe oss en for å trene magen:) Må si at æ hadde problema me å holde den oppe! Så først må æ greie å ha den rundt midja, det hadde æ store problema me! Elin hadde faktisk teket på det:)
Uten problem!

Med problema!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar