mandag 11. oktober 2010

Okida... litt treg kanskje............

Må væll kanskje bare innrømme det at æ har vært litt treg å blogge i helga.. men sida Peter e syk, har ikkje æ hatt ork te å blogge på kvelden.. Må si at den siste tida har det det blitt rimelig tidlige kvelda! Men plutselig har ett mirakel skjedd! Johan har funne ut at det e rimelig godt å sove!! I natt va han bare oppe å spiste 2 ganga før han tok morgen kl 07! Det e jo helt fantastisk! E jo vant til å være våken hver 2-3 time i løpet av natta samt at han ikkje har sove lengre enn max 1 time om gangen på dagen.. 3 ganga, å den siste gangen har vanligvis vært på 20 minutt!! Men i dag måtte vi vekke han kl 18 (etter halvannen time) sånn at han sku bli klar for natta! Å ikkje nok me det, la han sæ nesten rett te å sove halv 8! Utrulig!!!!!!!!
 
Johan har starta me nokka nytt; når han e trøtt så e han redd andre. Han skrik som en galing! Det e te dem han ser ofte også! Peter mene han blitt en stor mammadalt (som far som sønn:p), så no må vi bare øve litt mer lamme andre.E jo litt kjipern for dem som passe han eller om han te dåpen ikkje takle å være hos andre enn mæ eller Peter.. E jo ikkje akkurat som om æ tvihold på han når vi e på besøk eller får besøk.. Men sia Peter blei syk, har Johan blitt morsom:)

Johan og Peter kose sæ på lørdagsformiddag

Mamma og pappa kom hjem fra Kroatia på lørdag, så æ og Johan va å henta dem på flyplassen. Litt av ett klimasjokk, her va det rett te sykt regnvær! Blei jo klissblaut av å gå fra flyplassen og inn i bilen:) Ære være bil me stort baggasjerom i alle fall:) Fikk plass te vogna pluss 2 store kofferta:)

Søndag dro æ og Johan på besøk te Silje og Bengt-Marius. Frida e jo bare en spirrevipp av en hund! Helt vill og gal:)Bengt diske opp me hjemmebakte kanelsnurra og kaffe:)

Stakkars lille prinsen va så trøtt etter besøket at han sovna i bilen nesten rett etter han va satt i bilstolen! Men no e det desverre lenge igjen te vi ser ho Silje, i dag dro ho te Danmark å kommer ikkje hjem for 17 desember!

Etter besøk va det over på søndagsmiddag på Kvaløya, der nesten samtlige va syk! Trur æ, Johan, Thale og mamma ikkje va syk, mens resten va det! Litt av en gjeng! Men lammelåret som ho mamma ringte mæ fra Kroatia på onsdag for at æ sku dra over å ta det opp på fredag, va bare helt fantastisk godt!
Lillemor har funne fram legoen:)

Hoppetussa e en slager:)

Må ha en trygghetsavstand

"Hmm.. lure på ka du blir å gjøre me mæ, Thale"
Min stakkars mann e fortsatt syk, så han e blitt sykemeldt den her uka:( feber og slapp! Stakkars!

Kosestund i dag:)

3 kommentarer:

 1. Herlig!
  Har vært i min egen lille boble i helga, med bryllup til lillebror.
  Da er det bare å sjekke bloggen din så er jeg fort tilbake og oppdatert. Håper forkjølelse og feber slepper taket i gutta dine.

  SvarSlett
 2. Hehe! Det e bra, Turid! Håpe bryllupet va vellykket! Va i alle fall ett kjempe fint bilde av dem du hadde lagt ut:)

  SvarSlett
 3. Han har jo bare den herligste lattern....

  SvarSlett