lørdag 4. desember 2010

Pepperkakebaking, julegaveshopping og møbelmotering

I og med at det var første desember på onsdag, starta vi i god tradisjon opp med pepperkakebaking på tirsdagen. Hadde laga 5 dobla deig sånn at samtlige skulle få laget nok pepperkaker til spising, pepperkakehus og mann/dame/hjerte for å henge i vinduet:) Men først på dagen hadde æ og Peter vært i byen å handla de siste julegavan (prinsen va hos bestemor). Sterke mannen min som holdt ut gåing i byen, han e blitt i rimelig mye bedre form enn ka han va.. Så derfor måtte han ha sæ en 2 timers powernap og kom derfor til halvveis ut i bakinga:)
Johan synes også at årest julekalender på barne-tv passer utmerket! Veldig konsentrert følg han med! De siste dagan har det vært skiskyting på tv så da har vi måtte sett det etter skiskytinga:)
I min iver har æ lovt Una at æ sku strikke julekjole te jenten. E helt ferdig me Vår sin, men med arman igjen på Thale sin finner æ ikkje mer garn!!!!!! Men på garnbutikken på Jekta fant Peter (!) ett nøste som var rimelig lik i farge, så nå setter æ i gang me 2 stk arma:)

Lørdag hadde vi besøk av Eirik og Marie:) Johan blei veldig fascinert av Eirik og følgte godt med når han lekte med lekan hans:)

1 kommentar:

  1. Steike kor du bake!!5-altså fem, doble deiga, imponert:) kor fine bilda av fine pepperkakebakanes jente:) kos dåkker masse i adventstia!

    SvarSlett