søndag 27. mars 2011

Inspirasjon til Johan sitt rom i nyhuset!

Deilige søndag! Johan e lagt for en liten lur og da e det tid for kaffekoppen og litt inspirasjonshenting til innredning av nyhuset! Å først e Johan sitt rom! 
Må finne strikkepinnan og garn i litt sterk blåfarge for å strikke den her til romme hans! Gratis oppskrift fra Pickles.

Oppbevaringshylle fra Oliver

Tallerkenhylle kan brukes til så mangt! Har sett flere som kan brukt dem som bokhylle, å det vil æ også på Johan sitt rom! Så no har æ starta me å finne ei som æ kan male sjøl! Syns prisen på 1200 kroner e væll dyrt! Ska leite litt på loppemarked sia sesongen for det begynner snart! Den her e henta fra Mittrom.no og e av merke Oliver.
Den her fantastisk senga fra Sebra e høyt på ønskelista! Synd den e sviiindyr!! 8000 Kroner på Bryggejentene. Dem har den i en anna farge, men like fin! Senga kan jo selvfølgelig brukes som juniorseng med at man tar av sidene og trekker senga i fra hverandre.. Men trur aldri æ finn så masse penga i busjettet på ei seng som Johan nesten e ferdig me te vi e flytta inn..

Dukke stadig opp mer å se på.. Men ska få hekla litt på babyteppet:) Har faktisk 9 ruter allerede!

Trine


2 kommentarer:

  1. Kos deg med kaffekoppen på inspirasjonsrunden din.
    Holder med deg i at ting er litt vel dyrt. Jeg har mer sansen for loppemarked og gjennbruk jeg også.
    Jeg får fortsatt ikke til å legge inn bilder på min blogg i dag. Gjorde du noe spesiellt du eller?

    SvarSlett
  2. Å den e så fin den strikkapuffen! æ har hatt løst på en sånn i laaange tider! har tenkt på å strikke en sjøl, men æ kan jo egentlig ikkje strikke :-/ du må vise resultatet! :)

    SvarSlett